Pergule

Pergule

Pergule, Latince bir kelime olan ve kelime anlamı saçak olarak Türkçeye çevrilen, ülkemizde gölgelik olarak açık alanlara dekore edilen tentelere verilen addır. Kişilerin zevk ve tercihlerine göre çeşitlilik gösteren pergule, cam ile çevrilerek yapılabilmeği gibi aynı zamanda etrafı boş üstü kapalı şekillerde de kullanılabilmektedir. 

Pergule Seçerken Nelere Dikkat Edilmeli?

Pergulelerin yapımında kullanılan malzemeler ahşap ya da alüminyum şeklindedir. Modern, şık ve farklı bir atmosfer yaratmak isteyen kişiler ahşap modelleri tercih edebilmektedir. Boyanabilme özelliği olan ahşap tenteler renk değiştirebilme imkanı da sunmaktadır.

Alüminyum malzemeden yapılan pergule de yoğun bir şekilde tercihe edilen tente çeşitleri arasında yer almaktadır. Uzun yıllar kullanılabilme imkanı sunan, her mevsime uyum sağlayabilen yapısı ve açılıp kapanabilme imkanı sunabilen yapısı ile de genellikle tercih edilmektedir. 

Pergule Sistemleri Nerelerde Kullanılır?

Pergule sistemleri, veranda, kahvaltı salonu, lokanta,  teras, mağaza, butik dükkan, restoran, kafe, tüm bahçeler, havuzlar ve benzeri tüm alanlarda ergonomik yapısı ile sıklıkla tercih edilmektedir.

Ayrıca cam ve gölge tenteler de turizmle ilgili tesisler, eğitim veren merkezler, sağlık kuruluşları vb. alanlarda sıklıkla tercih edilmektedir. 

En uygun fiyat garantisi ve bir çok çeşit seçeneği sunduğumuz pergule sistemleri için işletmemiz ile iletişime geçebilir, sizin için en uygun olan renkde, desende ve tarzda üretilen tente çeşidine sahip olabilirsiniz. Modern, kullanışlı ve her zevke hitap edebilen ürünler ve uzun ömürlü kullanımlar için bizi tercih edebilirsiniz.