PVC Doğrama

PVC Doğrama 5

Kapı ve pencere sistemlerinde son yıllardan en önemli ve en çok kullanılan malzemelerden birisi PVC sistemleridir. Birçok farklı katkı maddesinin bir araya getirilmesi ve yüksek sıcaklıklarda şekillendirilen plastik haline getirilen ve kullanılan bu sistemler oldukça popüler uygulamalardandır. PVC doğrama “poli-vinly-klordid” isimlerinin baş harfleri kullanılarak oluşturulmuştur. Kapı, kanat, orta kayıt gibi kullanım panellerinin neredeyse tamamında PVC sistemleri kullanılmaktadır. Birçok avantajı ve sağaldığı kolaylık ile günümüzde ilk akla gelen tercihlerdendir. 

PVC Doğrama Avantajları

Çok iyi derecede su sızdırmaz bir özelliği olan PVC doğrama, şık, modern ve estetik bir görüntü de sunmaktadır. Ev dekorasyonlarında sık başvurulan bir yöntem olarak tercih edilmesindeki ana neden bakımın kolay olması, uzun yıllar rahat bir kullanım sunması ve onarım masraflarının da diğer sistemlere oranla daha az olmasındandır. Masraf gerektirmeyen bu sistemler kolay çürümez, paslanmaz. Ayrıca çözülme ve bükülme gibi sorunlara da neden olmaz. Dayanıklı yapısı ve sağlamlığı ile ün salmıştır. Olası yangınlara karşı daha doğrusu yanmaya karşı oldukça dirençlidir. Yenilikçi ve modern tasarımları ile sizlere istediğiniz konforu sunmaktadır. Geri dönüşüm konusunda da kullanıcısına ve doğaya karşı sorumlu bir vazifesi vardır ayrıca üretirken düşük enerji tüketmek de avantajları arasında yer alır. 

Çok yönlü, ambalaj, tıp, elektrik, otomotiv, elektrik gibi birçok alanda rahatça kullanılan bu ürünlerden hemen tedarik edebilirsiniz. Ayrıntılı bilgi için iletişim kanallarımızı kullanınız.