Kepenk

Kepenk

Kepenk, sarmal kapı olarak da bilinen, dikey yönde çalışan otomatik kapı modelidir. Üst taraftaki motorun varlığı ile çalışan, sarılma modeli şeklinde açılıp kapanan bir sistemi olan farklı alanlarda kullanılan kapılardır. Garaj kapıları, dükkân kapıları, fabrika kapıları bu kullanım alanlarına örnek olarak gösterilebilmektedir. Kepenkler teknolojik gelişmeler ışığında son derece kullanışlı bir yapıya büründüğü için son yıllarda sıklıkla tercih edilmektedir. 

Neden Kepenk Kapı Tercih Edilmeli?

İş yerlerinde, dışarıdan gelebileceği düşünülen her türlü olumsuzluğu önlemek için kepenk kullanılmalıdır. Ayrıca;

  • Son derece dayanıklı yapısı,
  • Saldırı ve hırsızlığa karşı oldukça güvenilir olması,
  • Otomatik sistemi sayesinde kullanım kolaylığı sağlaması,
  • Modern ve şık görünüm sunması,
  • Renk ve model seçenekleri ve birbirinden farklı tasarımları ile geniş bir ürün yelpazesi sunduğu için,
  • Sensor sistemleri sayesinde altında bir canlı bulunduğunda kendini kapatabilen yapısı sayesinde can güvenliği sağladığı için de iş yerleri, garaj ve fabrika alanlarında kepenk sistemi kullanılmalıdır.

Sağladığı konfor ve rahatlık, güvenlik ve sağlamlığı için kepenk sistemli kapılar tercih edilebilmektedir. 

Kepenk Fiyatları

Her bütçeye rahatlıkla hitap edebilecek, renk ve desen çeşitliliği sunan, dünya standartlarındaki kaliteyi yakalayabileceğiniz kepenk çeşitleri için firmamız ile iletişime geçebilirsiniz.

Yüksek kalitelide üretilen hammadde kullanımı, son derece güvenli bir sistemi olan sağlamlık derecesi yüksek ve işlevsel yapısı olan ürünlerimiz ile sizlerleyiz. 

İşetmemizde endüstriyel, yangın dayanımlı, otomatik, garaj tipi, otopark sistemli olmak üzere birçok seçeneğin sunulduğu kepenk çeşitleri mevcuttur.